Handbol

El Granollers i la Roca, finalistes de la supercopa

Handbol. El conjunt granollerí supera el Sant Vicenç (19-38) i el roquerol sorprèn el Sant Quirze (27-19) amb una gran defensa

El KH-7 BM Granollers i l’Avannubo la Roca es jugaran el títol de la supercopa de Catalunya després d’haver vençut aquest vespre les semifinals contra el Sant Vicenç Bar Mi Casa (19-38) i el Sant Quirze (27-19), respectivament. La final es jugarà divendres (19 h) al Pavelló de Les Comes, a Igualada.

El triomf granollerí, que aquest curs s’estrenarà en la competició europea i aspira a la seva sisena supercopa consecutiva, estava més o menys cantat i ha fet tota una declaració d’intencions només començar, amb un parcial inicial de 0-6. Més sorprenent ha estat el triomf de la Roca, que ha superat a un Sant Quirze que la temporada passada va liderar el seu grup de la divisió d’honor plata i es va quedar a les portes de l’ascens. La solidesa defensiva i les bones intervencions de les seves dues porteres, Laia Serres i Lorena Ramírez, han estat dos dels factors desequilibrants. La Roca, que a la mitja part ja dominava per 15-8, disputarà la final de la supercopa de Catalunya per primera vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)