Ciclisme

L’Astana guanya la contrarellotge per equips

Ciclisme. Miguel Ángel López es posa com a primer líder de la Vuelta a Espanya

L’equip Astana s’ha imposat en la contrarellotge per equips que ha obert la Vuelta a Espanya, mentre que el colombià Miguel Ángel Superman López, un dels favorits al títol, s’ha convertit en el primer líder de la prova. El recorregut de l’etapa ha tingut 13,4 km amb sortida i arribada a Torrevella. L’Astana ha cobert la distància en 14 minuts i 51 segons, només dos segons menys que el Quick Step, que ha acabat segon. El Sunweb ha creuat la meta en tercer lloc (a 0:05).

L’equip Movistar, amb Alejandro Valverde i Nairo Quintana, ha perdut 16 segons i ha acabat setè, però el principal damnificat ha estat el Jumbo. Cinc dels seus corredors, entre els quals hi havia Primoz Roglic (3r del Giro d’Italia) i Steven Kruijswijk (3r del Tour de França), han anat al terra en el km 8, després d’ocupar el quart lloc en el temps intermedi. Només han evitat la caiguda Tony Martin, Robert Gesink i George Bennett. Finalment, l’equip holandès ha perdut 40 segons i ha acabat divuitè. Demà es disputarà la primera etapa en línia, que tindrà 199,6 km entre Benidorm i Calp.

1a etapa
1r Astana 14:51
2n Deceuninck-Quick Step a 0:02
3r Team Sunweb a 0:05
4t Education First a 0:07
5è Bora-Hansgrohe a 0:13
6è CCC Team a 0:15
7è Movistar Team a 0:16
8è Groupama-FDJ m.t.
9è Mitchelton-Scott a 0:18
10è Lotto Soudal a 0:19
11è Team Ineos a 0:25
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)