Tennis

Djokovic arrenca ben fort i a Barty li toca patir

Tennis. El serbi (1) elimina Carballés amb molta autoritat, sense cedir ni un sol servei, i l’australiana (2), campiona a París, remunta un set

El serbi Novak Djokovic, primer favorit, tricampió a Flushing Meadows en vuit finals i defensor del títol, va esbandir sense contemplacions l’andalús Roberto Carballés per 6-4, 6-1 i 6-4 en el seu debut en l’obert dels EUA 2019. El serbi en va fer prou amb un trencament en el primer acte i no va concedir cap possibilitat de ruptura al seu rival ni en aquest primer parcial ni en tot el partit. El 2-0 en l’arrencada del segon set amb el segon break –2/8 fins a aquell moment i 4/11 en el global final– va accentuar la tendència. Nole s’enfrontarà al vencedor del partit entre el nord-americà Sam Querrey i l’argentí Juan Ignacio Londero.

Paradoxalment al mode zen atribuïble al campió balcànic, l’ensurt del dia en el quadre femení se’l va endur la campiona de Roland Garros, l’australiana i exnúmero 1 Ashleigh Barty (2), que va suar la cansalada contra la kazakha Zarina Diyas (80a) i va acabar alçant el puny per 1-6, 6-3 i 6-2, amb un trencament en els inicis del tercer acte que va resultar balsàmic.

També li va tocar arromangar-se a la txeca Karolina Pliskova (3), que va derrotar la seva compatriota Tereza Martincova per 7-6 (6) i 7-6 (3). Va passar ben fluix, en només 47 minuts, en canvi, el japonès Kei Nishikori (7), finalista el 2014, perquè el seu rival, l’argentí Marco Trungelliti, es va retirar quan perdia per 6-1 i 4-1 per molèsties a la zona lumbar. Un altre dels homes forts, el rus Daniil Medvedev (5), va vèncer l’indi Prajnesh Gunneswaran: 6-4, 6-1 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)