Futbol sala

El Barça firma taules i es classifica per a les semifinals (1-1)

Futbol sala. En un duel sense massa intensitat i amb un pacte de no agressió amb el Corinthians, els blaugrana i els brasilers segellen el bitllet per a la fase decisiva de la copa Intercontinental

El Barça ja és a les semifinals de la copa Intercontinental. Els blaugrana necessitaven un triomf o un empat en el segon duel de la fase de grups de la copa Intercontinental amb el Corinthians i han firmat taules amb els brasilers, que també accedeixen a la fase decisiva del campionat. El Barça es veurà les cares dissabte amb el Boca Juniors i el Corinthians ho farà amb el Magnus, que ha deixat El Pozo al voral.

Ha estat un duel sense història. Amb massatges, floretes i un pacte no escrit de no agressió entre els dos conjunts. Aicardo ha tingut l’oportunitat més clara en els primers minuts de partit i Arthur ha evitat el primer gol brasiler sobre la línia de gol. El Barça ha dut el domini del duel durant la majoria de minuts però ha estat el Corinthians qui s’ha avançat en l’inici de la segona part. Murillo ha obert la llauna en una jugada de contraatac. La rèplica del Barça ha estat ràpida i Ferrão ha empatat després d’un refús del porter. A partir de l’1-1, el partit ha baixat d’intensitat, les possessions s’han fet eternes i els dos equips han aplaudit un empat que els condueix a semifinals.