Més esport

L’últim cartutx del Salt

Gimnàstica artística. Amb les baixes de Fernández i Bechdejú, Marina González és l’única gimnasta del Salt que aspira a anar al mundial

Marina González (Salt GC) es jugarà dissabte, en un control a Madrid, el bitllet per participar en el mundial de gimnàstica artística de Stuttgart de l’octubre que ve. El subcampionat que va aconseguir en l’estatal li va donar dret a ocupar una de les dotze places per a aquest control, que es disputa en tots els aparells. La gimnasta de Malgrat de Mar, de només 16 anys, no hauria de tenir problemes per acabar entre les cinc primeres, que tindrien plaça pràcticament assegurada per al mundial. La sisena classificada seria reserva. Marina González és l’única gimnasta del Salt GC que aspira a anar a Stuttgart, un cop confirmades les baixes per lesió de Nora Fernández i Laura Bechdejú. Aquesta última va ser ahir intervinguda, amb èxit, de la fractura de l’os de sobre la cella que es va fer en un entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)