Més esport

Semifinalistes mundials

Rem. L’ampostina Aina Cid, amb Virginia Díaz, i el banyolí Manel Balastegui, al costat de Rodrigo Conde, segons en els quarts de final

Dos remers catalans, l’ampostina Aina Cid i el banyolí Manel Balastegui, van segellar ahir el passaport per a les semifinals del mundial de rem de Linz-Ottensheim (Àustria). Cid i la seva companya, la basca Virginia Díaz, van ser segones en el dos sense timoner amb 7:13.08, només superades per Nova Zelanda en els quarts, i acaronen la classificació olímpica. Hi ha onze places i estan entre les dotze millors. Avui competiran en la semifinals, en què els tres primers de cada una de les regates accediran a la final A. Balastegui i el gallec Rodrigo Conde van ser segons en el doble escull amb 6:22.84, darrere del bot irlandès. Les semifinals es disputaran avui i els set primers tindran plaça olímpica. Els tortosins Xavi Vela i Pau Vela, que competeixen amb el Brasil, van ser cinquens i no van accedir a la final del dos sense timoner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)