Tennis

Bolsova cau contra Cirstea en l’obert dels EUA

Tennis. L’empordanesa s’havia avançat en el partit de la segona eliminatòria contra la romanesa, però ha acabat perdent (3-6, 6-4 i 6-2)

Aliona Bolsova ha quedat eliminada de l’obert dels Estats Units en perdre el partit de la segona volta contra Sorana Cirstea (3-6, 6-4 i 6-2). La jugadora empordanesa ha aconseguit imposar-se en el primer set, però ha perdut els dos següents i la romanesa ha aconseguit avançar a la tercera eliminatòria, en la qual s’enfrontarà contra la vencedora del partit entre la seva compatriota Simona Halep, quarta favorita, i la nord-americana Taylor Townsend, que s’està jugant en aquests moments. Bolsova i Cirstea ja s’havien enfrontat en la segona eliminatòria de Roland Garros, en aquella ocasió amb victòria de l’empordanesa, que es va convertir en una de les revelacions del torneig en classificar-se per als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)