Tennis

Bolsova cau contra Cirstea en l’obert dels Estats Units

Tennis. L’empordanesa s’havia avançat guanyant el primer set, però la seva rival romanesa va remuntar en els dos següents (3-6, 6-4 i 6-2)

Aliona Bolsova i Sorana Cirstea repetien en l’obert dels Estats Units el duel de la segona eliminatòria de Roland Garros. En aquella ocasió es va imposar la jugadora empordanesa, que es va convertir en una de les revelacions del torneig en avançar fins a vuitens de final, però ahir les tornes es van girar, i va ser la jugadora romanesa qui va cantar victòria (3-6, 6-4 i 6-2). Se li havia posat molt bé, el partit, a Bolsova. Va aconseguir guanyar el primer set, que Cirstea va acabar totalment descentrada en discutir llargament –i en va– un punt amb la jutgessa de cadira i, fins i tot, amb un supervisor que va fer venir. Però la romanesa va reaccionar en les dues mànegues següents. Va aconseguir tres trencaments en el segon i dos més en el tercer que acabarien decantant la balança. Bolsova ja no va ser capaç de recuperar cap servei i va quedar eliminada. Cirstea jugarà el proper partit contra la vencedora del matx entre la seva compatriota Simona Halep (4) i la nord-americana Taylor Townsend, en joc en el moment de tancar l’edició.

També en el quadre femení, la japonesa Naomi Osaka, primera cap de sèrie, es va imposar contra la polonesa Magda Linette (6-2 i 6-4) i jugarà la tercera volta contra la vencedora del partit entre la nord-americana Coco Gauff i l’hongaresa Timea Babos.

En homes, els principals caps de sèrie van passar l’eliminatòria. El rus Daniil Medvedev (5) va derrotar el bolivià Hugo Dellien (6-3, 7-5, 5-7 i 6-3) i l’alemany Alexander Zverev (6), el nord-americà Frances Tiafoe (6-3, 3-6, 6-2, 2-6 i 6-3). En el quadre de dobles, el català Albert Ramos i l’eslovac Jozef Kovalik van derrotar el suec Robert Lindstedt i l’austríac Philipp Oswald en la primera eliminatòria (3-6, 6-4 i 7-6).

Nole i Serena, amb alguns problemes

La matinada de dijous, Novak Djokovic, primer cap de sèrie i campió el 2018, va patir més de l’esperat per derrotar el debutant argentí Juan Ignacio Londero en la segona eliminatòria (6-4, 7-6 i 6-1). No només per la força del seu rival, sinó també per uns problemes a l’espatlla que el molestaven especialment en el revés a dues mans. Djokovic, que va necessitar assistència mèdica en el primer set, va explicar en la roda de premsa posterior al partit que fa dues setmanes que arrossega una lesió a l’espatlla. “Espero en dos dies poder jugar sense mal, si és possible”, va dir el serbi. El seu proper rival serà el nord-americà Denis Kudla, que ahir va derrotar el serbi Dusan Lajovic (7-5, 7-5, 0-6 i 6-3) en un partit que dimecres s’havia ajornat a causa de la pluja.

Encara més problemes havia tingut la nord-americana Serena Williams, que va haver de remuntar un set contra la seva compatriota Catherine McNally, una jugadora de només 17 anys. L’exnúmero u mundial, vint anys més gran que la seva rival, es va imposar finalment per 5-7, 6-3 i 6-1, però no va quedar gaire contenta del seu joc: “No es poden guanyar tornejos fent aquesta quantitat d’errades”, va admetre Williams. Serena jugarà el proper partit contra la txeca Karolina Muchova, vencedora del partit contra la taiwanesa Su-Wei Hsieh (6-1, 4-6 i 7-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)