Ciclisme

Victòria de Valverde en la setena etapa de la Vuelta

Ciclisme. El murcià del Movistar s’ha imposat en les dures rampes del Mas de la Costa. ‘Superman’ López (Astana) recupera el mallot vermell

Alejandro Valverde (Movistar) ha aconseguit la victòria en la setena etapa de la Vuelta a Espanya, que ha tingut 183,2 km de recorregut. El corredor murcià s’ha imposat en les dures rampes de l’Alt del Mas de la Costa al seu company d’equip Nario Quintana, Primož Roglic (Jumbo) i Miguel Ángel López (Astana). Aquest últim ha recuperat el lideratge de la general en substitució de Dylan Teuns (Bahrain), que ha fet figa a 27 km de la meta.

L’etapa ha estat marcada per una llarga escapada de deu corredors. En els últims quilòmetres han quedat sols al davant Sergio Henao (Team Emirates) i Philippe Gilbert (Quick Step), però en les primeres rampes de l’ascensió final han estat neutralitzats pel gran grup. Llavors Nairo Quintana ha llançat un atac, i el seu ritme només l’han pogut seguir Valverde, Roglic i Superman López (Astana). El colombià ha marcat la pauta durant gairebé tota l’ascensió –en alguns moments Roglic també s’ha posat primer–, però Valverde ha demostrat arribar més fresc als últims metres.

La Vuelta entrarà demà a Catalunya per disputar-hi la vuitena etapa, que tindrà 166,9 km de recorregut entre Valls i Igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)