Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta ja té el camí fixat a Rapallo

Waterpolo. A més de l’equip mariner, l’Olympiacòs, el Jug Dubrovnik i el Sznoloki són els favorits per liderar el grup A i guanyar-se les quatre places per a la fase final de la Champions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ja té el camí traçat per accedir a la que seria la seva setena participació en les vuit últimes fases finals de la lliga de campions. El sorteig de la fase preliminar de grups es va portar a terme ahir a l’hotel Barceló Sants, amb Felipe Perrone i Dani López Pinedo exercint com a amfitrions i de mans innocents en el bombo. D’entrada, els rivals amb més potencial de l’equip mariner seran l’Olympiacòs, campió el 2018 i finalista el 2019, i el Jug Dubrovnik, vencedor el 2016 i un habitual en les fases finals de la competició. Completen el grup el Sznoloki, campió el 2017 però que el curs passat es va quedar a les portes de la final a vuit de Hannover, l’Spandau 04 alemany, el Jadran Herceg Novi montenegrí, i dos rivals més provinents de la fase prèvia.

En l’altre grup hi destaquen dos grans noms, el Ferencvàros Budapest, vigent campió, i el Pro Recco, el club més poderós econòmicament i que ja té la plaça assegurada com a amfitrió. La final a 8 seria el 4, 5 i 6 de juny a la població italiana de Rapallo, a prop de Gènova.

Chus Martín té molt clar l’objectiu: “El club ha fet una aposta molt forta amb els reforços i, per tant, volem accedir a la final i millorar els resultats de les dues últimes temporades, en què hem caigut en les semifinals.”

PROTAGONISTES

El club ha fet una aposta molt forta amb els reforços i, per tant, volem accedir a la final i millorar els resultats de les dues últimes temporades, en què hem caigut en les semifinals
Chus Martín
entrenador del zodiac cn atlètic barceloneta
Grup A
Zodiac Atlètic Barceloneta (Catalunya)
Olympiacòs Pireu (Grècia)
Jadran Herceg Novi (Montenegro)
Sznoloki Dozsa (Hongria)
QR3 A (fase prèvia)
Spandau 04 (Alemanya)
Jug Dubrovnik (Croàcia)
QR3 B (fase prèvia)
Grup B
Ferencvàros Budapest (Hongria)
Mladost Zagreb (Croàcia)
Pro Recco (Itàlia)
QR3 C (fase prèvia)
QR3 D (fase prèvia)
Waspo 98 Hannover (Alemanya)
CN Marsella (França)
Dinamo Tbilisi (Geòrgia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)