Ciclisme

Jofre Cullell abandona

Ciclisme. El colomenc té una caiguda en la segona volta de la cursa individual sub-23 del mundial d’XCO, quan era el segon classificat, i acaba abandonant. Avui serà el torn de Figueras

Era un dels favorits a la victòria en la cursa individual sub-23 del mundial d’XCO, però una caiguda a l’inici de la prova va ensorrar les possibilitats de Jofre Cullell (Megamo) de pujar al podi i va precipitar la seva retirada de la cursa. L’acció fatídica va tenir lloc tot just en la segona volta de les sis programades. El corredor de Santa Coloma de Farners havia acabat tercer la primera, però en el descens de la Beatrice, quan era segon, va anar per terra. Tot i que va tornar a pujar a la bicicleta, va completar la segona volta en el quinzè lloc, amb un retard d’1:49 respecte del líder, el romanès Vlad Dascalu (27:51). En la tercera volta havia caigut a la 22a posició (a 3:40 del líder) i el colomenc, que havia fet dos podis consecutius en la copa del món, ja no va acabar la quarta perquè va abandonar la prova.

La victòria va ser per a Dascalu (1h19:50), seguit dels suïssos Filippo Colombo (a 1:57) i Vital Albin (a 2:06). Avui serà el torn de la gironina Txell Figueras (Grupo ADI) en la cursa elit femenina (18.15 hores).