Futbol sala

El Barça troba consol en el rodatge

Futbol sala. El conjunt blaugrana torna de la copa Intercontinental amb una quarta plaça que no té premi material però que afegeix una setmana més de preparació de cara a l’inici del curs

BARÇA 2 Corinthians 4

BARÇA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Atrhur i Ferrão –cinc inicial–, Roger, Adolfo, Boyis, Daniel, Marcenio, Rivillos, Joselito i Esquerdinha.CORINTHIANS:Shutt, Nené, Murilo, Henrique i Caio Cesar –cinc inicial–, Matheus, Batalha, André Gomes, Daniel Cruz, Higor Souza i Renatinho.GOLS:1-0 (1’) Ferrão. 1-1 (6’) Batalha. 2-1 (11’) André. 2-2 (21’) Aicardo. 2-3 (37’) Murilo. 2-4 (40’) Shutt.

Que el Barça acabés quart classificat la copa Intercontinental és secundari. “El balanç de la setmana és positiu. Hem competit, hem treballat. I hem jugat contra rivals que ens han exigit. És el que volíem”, va dir Andreu Plaza, ahir, per posar punt final a un torneig que va guanyar per tercer any seguit el Magnus brasiler. El Barça havia perdut el duel pel bronze amb un Corinthians més rodat. Els blaugrana, però, van competir i van començar manant en el marcador gràcies a una diana de Ferrão en el segon 6. La maquinària brasilera va començar a rodar aleshores, va dominar el duel i va capgirar el resultat. Aicardo va tornar a empatar en el segon 13 després de la represa, i el partit va tenir uns minuts elèctrics; però, de nou, el Corinthians va colpejar. Murilo va fer el 3-2 en una jugada vertical, i quan el Barça ho intentava amb Dyego de porter jugador –va topar amb el travesser– els brasilers van sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)