Tennis

Federer segueix imparable

Tennis. El suís passa per sobre del belga Goffin (6-2, 6-2 i 6-0) i jugarà els quarts de final de l’obert dels Estats Units contra Dimitrov. Barty cau eliminada i Serena i Osaka es classifiquen

Roger Federer havia hagut de remuntar un set en contra en les dues primeres eliminatòria de l’obert dels Estats Units, però el suís ja fa dos partits que té un joc imparable i ja és un dels classificats per als quarts de final. Federer, tercer cap de sèrie, es va imposar, ahir, 6-2, 6-2 i 6-0 contra el belga David Goffin (15), a qui ha guanyat en nou de deu enfrontaments entre tots dos.

Goffin no va estar gens encertat en el seu servei. Federer, en canvi, el va martiritzar amb els seus cops de dreta, les volees i un primer servei molt consistent. És ben possible que el belga pagués el desgast del partit contra Pablo Carreño jugat divendres. El suís es va fer l’amo i senyor de la pista i va acabar guanyant els nou últims jocs del partit. “No ha tingut el seu millor dia. Ho ha passat malament”, va dir sobre el seu rival. “No ha jugat com altres vegades”, hi va afegir. Federer jugarà per tretzena vegada els quarts de final de l’obert americà, rècord amb què iguala AndrE Agassi. El seu proper rival serà el búlgar Grigor Dimitrov, que va vèncer l’australià Alex de Miñaur (7-5, 6-3 i 6-4).

En el quadre femení, Naomi Osaha, primera cap de sèrie, va resoldre amb facilitat l’esperat partit contra l’adolescent nord-americana Coco Gauff, de només 15 anys. La japonesa es va imposar 6-3 i 6-0 i jugarà els vuitens de final contra la suïssa Belinda Bencic (13). Qui es va acomiadar del torneig va ser la segona favorita, l’australiana, Ashleigh Barty, que va perdre contra la xinesa Qiang Wang (18) en els vuitens de final (6-2 i 6-4). No va tenir problemes, en canvi, la nord-americana Serena Williams, que va guanyar la croata Petra Martic (22) per 6-3 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)