Tennis

Djokovic abandona l’obert dels Estats Units per lesió

Tennis. El numero u mundial no defensarà el seu títol ja que es retira per problemes a l’espatlla esquerra en els vuitens de final, quan anava perdent contra Wawrinka (4-6, 5-7 i 1-2)

El numero u mundial no defensarà el seu títol de l’Obert dels Estats Units per culpa d’una lesió a l’espatlla esquerra que ha fet que es retirés en els vuitens de final. Novak Djokovic estava perdent per 4-6, 5-7 i 1-2 contra el suís Stan Wawrinka quan ha decidit deixar la pista. El serbi, primer favorit, ha sigut competitiu en els dos primers sets però no ha pogut superar el bon joc del seu rival que s’ha emportat les dues primeres mànigues. En el tercer set i quan es portava 1h46 de joc Djokovic ha abandonat.

El primer cap de sèrie ha tingut molèsties des de l’inici d’aquest Grand Slam, que han anat a més. “El dolor ha sigut constant durant setmanes. Alguns dies més alt i altres amb menys intensitat. El tractament a vegades funciona i altres no. Simplement el propi cos et diu quan ja no pot seguir” ha explicat Novak Djokovic després del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)