Esports de muntanya

Kilian Jornet podria tornar a l’Everest aquesta tardor

Alpinisme. Tindria programada una expedició al Lhotse (8.516 m) amb dos alpinistes polonesos i es reservaria la possibilitat de tornar a pujar al sostre del món

Kilian Jornet hauria tramitat el permís per pujar l’Everest (8.848 m) aquesta propera tardor, segons va avançar Murari Sharma, director general de l’agència Everest Pariwar Treks, a The Himalayan Times. Jornet tindria previst fer una ascensió al Lhotse (8.516 m), muntanya veïna de l’Everest, en una expedició de tres persones, i es reservaria la possibilitat de fer un intent al sostre del món. Jornet faria el Lhotse, quarta muntanya més alta del món, acompanyat dels polonesos Andrzej, Grzegorz i Jakub Bargiel. L’Everest, en canvi, el faria en solitari.

L’atleta de muntanya català ja va pujar el cim més alt del món dues vegades la mateixa setmana i sense oxigen suplementari la temporada de primavera del 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)