Tennis

Rafael Nadal continua amb pas ferm i passa a quarts

Tennis. El manacorí disputa un partit molt complet contra Marin Cilic (6-3, 3-6, 6-1 i 6-2) i s’enfrontarà a Diego Schwartzman per una plaça en la semifinal de l’Obert dels Estats Units

Els quarts de final de l’Obert dels Estats Units no es van resistir a Rafael Nadal, el segon favorit, i s’hi va classificar per novena vegada en quinze participacions després de disputar un partit molt complet contra el croat Marin Cilic (22). El manacorí va cedir el seu primer set del torneig però es va imposar amb comoditat per 6-3, 3-6, 6-1 i 6-2 en 2 hores i 48 minuts. Rafael Nadal es va mostrar ràpid sobre la pista, va demostrar que tenia les idees molt clares, va guanyar els punts importants i va fer cops memorables que van fer aixecar els espectadors dels seients. El segon favorit va fer un altre pas cap a la final i per lluitar pel que podria ser el seu quatre títol a Nova York. El rival de Rafael Nadal en els quarts de final serà “un bon amic”, l’argentí Diego Schwartzman, tal com va dir ell mateix després de classificar-se. Serà el vuitè enfrontament entre els dos jugadors i el manacorí ha aconseguit la victòria en els set anteriors.

Diego Schwartzman (20) es va classificar per als quarts de final després de derrotar l’alemany Alexander Zverev, el sisè cap de sèrie, per 3-6, 6-2, 6-4 i 6-3. L’argentí, de 27 anys, va arribar per segona vegada als quarts de final de Nova York. Va haver de remuntar un set contra l’alemany i es va aprofitar del desencert del seu rival, que va fer 63 errades no forçades, amb 17 dobles faltes.

L’últim quart de final enfrontarà l’italià Matteo Berrettini (24) i el francès Gaël Monfils (13), que van superar els vuitens de final amb comoditat i en només tres sets. Gaël Monfils, de 33 anys, no va tenir cap problema per superar per 6-1, 6-2 i 6-2 el jugador de Conca Pablo Andújar, que per primera vegada en la seva carrera disputava els vuitens de final de l’Obert dels Estats Units. Matteo Berrettini, de 23 anys, va derrotar el rus Andrey Rublev per 6-1, 6-4 i 7-6 (6) i va arribar per primera vegada a uns quarts de final d’un torneig de Grand Slam. Serà la primera vegada que Monfils i Berrettini s’enfrontaran en un torneig de l’ATP.

LA VUITENA

Rafael Nadal s’ha enfrontat set vegades a Diego Schwartzman i sempre l’ha derrotat

ESPECTACLE

El manacorí va connectar amb el públic i amb cops increïbles els va fer aixecar dels seients

Svitolina és la primera semifinalista del quadre femení

La ucraïnesa Elina Svitolina, cinquena favorita, es va convertir en la primera semifinalista del quadre femení de l’Obert dels Estats Units en derrotar la britànica Johanna Konta (16) per un doble 6-4. La ucraïnesa jugarà la seva segona semifinal d’un Grand Slam, i la primera a Nova York. Elina Svitolina va guanyar després de jugar dos sets idèntics. Va trencar el servei de la seva rival en el cinquè joc, va cedir el seu en el següent i en el setè va recuperar l’avantatge. L’única diferència va ser que el segon set va durar dos minuts més. La canadenca Bianca Andreescu (15), de 19 anys, va arribar als quarts de final en el seu debut en l’Obert dels Estats Units. Va derrotar la nord-americana Taylor Townsend per 6-1, 4-6 i 6-2. Andreescu s’enfrontarà en els quarts a la belga Elise Mertens (25), que també hi ha arribat per primer cop i que es va desfer amb molta comoditat de la nord-americana Kristie Ahn per un doble 6-1. La croata Donna Vekic (23) va derrotar l’alemanya Julia Goerges (26) per 6-7 (5), 7-5 i 6-3 i es veurà les cares en els quarts amb la suïssa Belinda Bencic (13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)