Tennis

Federer cau als quarts de final

Tennis. El suís, molt imprecís, va perdre contra el búlgar Grigor Dimitrov

Sorpresa en els quarts de final de l’obert dels Estats Units. El suís Roger Federer, tercer cap de sèrie, no va superar l’eliminatòria en caure contra el búlgar Grigor Dimitrov per 3-6, 6-4, 3-6, 6-4 i 6-2. És el segon dels tres primers favorits que ja no continua en el quadre, després de la retirada de Novak Djokovic (1) en el partit contra Stanislas Wawrinka a causa d’una lesió a l’espatlla esquerra.

Dimitrov no havia guanyat mai Federer en set enfrontaments anteriors, i s’ha convertit en el semifinalista d’un Grand Slam amb el rànquing de l’ATP més baix (78) des que l’alemany Rainer Schuettler va accedir a les semifinals de Wimbledon el 2008 sent el número 94. “Aquest és el moment de Grigor i no el moment del meu cos”, reconeixia Federer després del partit. El suís, vencedor de vint tornejos del Grand Slam, va marxar de la pista visiblement decebut. Havia comès massa errors no forçats i va demanar l’assistència del preparador físic en el cinquè set. Segons va explicar, va necessitar tractament en la part superior de l’esquena, però no va posar aquest problema com a excusa de la derrota. Dimitrov tindrà Daniil Medvedev (5) com a rival en les semifinals. El rus va vèncer els seus quarts de final contra Wawrinka per 7-6, 6-3, 3-6 i 6-1.

En el quadre femení, la suïssa Belinda Bencic (13) va vèncer ahir a la nit la croata Donna Vekic (23) per 7-6 i 6-3 i esperava rival per a les semifinals, que havia de sortir del partit que s’havia de jugar aquesta matinada entre la canadenca Bianca Andreescu (15) i la belga Elise Mertens (25). També quedava pendent el partit entre Rafa Nadal i Diego Schwartzman.

La matinada anterior, Serena Williams (8) va accedir a semifinals –tretzena vegada que s’hi classifica en aquest torneig– en derrota la xinesa Qiang Wang de forma contundent (6-1 i 6-0). La propera rival de la nord-americana serà la ucraïnesa Elina Svitolina (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)