Tennis

Nadal i Berrettini jugaran l’altra semifinal de l’obert dels Estats Units

Tennis. El mallorquí va guanyar Schwartzman per 6-4, 7-5 i 6-2 i l’italià es va imposar contra Monfils per 3-6, 6-3, 6-2, 3-6 i 7-6

Les semifinals de l’obert dels Estats Units han quedar definides la matinada de dimecres a dijous amb les victòries del Rafa Nadal, segon cap de sèrie, i Matteo Berrettini (24). El jugador mallorquí s’ha imposar en tres sets contra l’argentí Diego Schwartzman (20) per 6-4, 7-5 i 6-2. L’italià, en canvi, va necessitar cinc sets per desfer-se del francès Gael Monfils (3-6, 6-3, 6-2, 3-6 i 7-6). Nadal i Berrettini, que no s’han enfrontat mai abans, jugaran ara una de les semifinals de l’últim Grand Slam de la temporada. L’altra enfrontarà el rus Daniil Medvedev (5) contra el búlgar Grigor Dimitrov.

Les semifinals femenines les jugaran la suïssa Belinda Bencic (13) contra la canadenca Bianca Andreescu (15) i la ucraïnesa Elina Svitolina (5) contra la nord-americana Serena Williams (8).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)