Ciclisme

Gilbert, el més fort a Bilbao

Ciclisme. El belga ha atacat al coll d’Arraiz i ha sumat la seva sisena victòria d’etapa en la Vuelta a Espanya

El belga Philippe Gilbert (Deceuninck-Quick Step) ha guanyat la 12a etapa de la Vuelta a Espanya, disputada avui entre Los Arcos i Bilbao, amb un recorregut de 171,4 quilòmtres. L’eslovè Primoz Roglic (Jumbo-Visma) manté el lideratge a l’espera de les properes grans etapes de muntanya.

Gilbert (37 anys), membre d’un nombrós grup d’escapats, ha atacat en l’alt d’Arraiz, dins de Bilbao mateix, i ha fet en solitari els últims sis quilòmetres en solitari resistint la persecució d’Alex Aranburu (Caja Rural) i Fernando Barceló (Euskadi Murias). El pilot amb els favorits, liderat per Marc Soler (Movistar) ha arribat a 3:15. Miguel Ángel López ha provat d’atacar en la rampa més dura d’Arraiz però la resta de favorits han respòs bé.

Demà hi ha una de les arribades més esperades. El port de los Machucos, de categoria especial. Abans els corredors hauran hagut de superar sis ports de muntanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)