Tennis

Granollers, a la final de dobles de l’obert dels EUA

Tennis. El barceloní i el seu company, l’argentí Horacio Zeballos, derroten els alemanys Krawietz i Mies i aspiren a aixecar el seu primer títol en un Grand Slam

El jugador barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, vuitens caps de sèrie, jugaran la final de dobles de l’obert dels Estats Units després que ahir derrotessin en les semifinals els alemanys Krawietz i Mies en dos tie breaks (7-6 i 7-6). La parella tindrà l’oportunitat de guanyar el seu primer Grand Slam. Granollers ja va jugar dues finals amb Marc López el 2014 i les va perdre totes dues. Amb López, però, havia guanyat la copa Màsters del 2012.

Les semifinals masculines van quedar definides dijous a la matinada amb les victòries del Rafa Nadal, segon cap de sèrie, i Matteo Berrettini. El mallorquí es va imposar en tres sets a l’argentí Schwartzman (20) per 6-4, 7-5 i 6-2. Tot i no perdre cap mànega, el mallorquí va haver de patir contra un combatiu Schwartzman. Nadal va començar el primer set amb joc en blanc i set punts consecutius i va trencar el servei del rival dues vegades, però l’argentí va reaccionar amb el seu revés encreuat i va estar a punt d’igualar la mànega. Schwartzman va continuar amb una actitud insistent en la segona mànega, però Nadal va aprofitar els errors no forçats per avançar-se dos sets a zero. En el tercer, el de Manacor va tenir rampes a l’avantbraç a causa de la deshidratació, però Schwartzman també estava visiblement cansat i Nadal va resoldre la mànega en 41 minuts. Ara jugarà contra Berrettini, que es va imposar a Monfils (3-6, 6-3, 6-2, 3-6 i 7-6). L’altra semifinal masculina serà la que enfrontarà Medvedev i Dimitrov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)