Ciclisme

Festival dels eslovens Pogacar i Roglic en la pujada a Los Machucos

Ciclisme. El jove Pogacar (20 anys) obté el segon triomf després del que va assolir a Andorra i el líder, Roglic deixa enrere tots els seus rivals a la general

El jove eslovè Tadej Pogacar (20 anys, UAE-Emirates), ha triomfat en la duríssima pujada al coll de Los Machucos, un port amb rampes de fins al 26 per cent. Rere seu ha creuat l’arribada el seu bon amic i compatriota Primoz Roglic (Jumbo-Visma), que ha donat un altre cop a la general de la prova distanciant els seus principals rivals. Valverde i Quintana han arribat a 27 segons i Superman López, a 1:01. El líder té ara 2:25 sobre Valverde i 3:01 sobre Pogacar, que després de la victòria d’avui i de la que va aconseguir als Cortals d’Encamp ha passat de ser la revelació de la prova a un dels principals candidats al podi.

Marc Soler ha completat una bona pujada cedint només 1:01 i entrat pràcticament rere López, que no ha aprofitat el treball del seu equip, l’Astana, que ha fet un enorme esforç per rebaixar els més de vuit minuts que portava la nombrosa escapada del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)