Tennis

Granollers i Zeballos perden la final de dobles

Tennis. El català i l’argentí no han pogut alçar el títol de l’obert dels Estats Units en perdre el partit pel títol contra els colombians Farah i Cabal per 6-4 i 7-5

Marcel Granollers i el seu company argentí Horacio Zeballos, vuitens favorits, no van poder alçar el trofeu de campions de l’obert dels Estats Units de dobles en perdre la final contra la parella formada pels colombians Robert Farah i Juan Sebastián Cabal (6-4 i 7-5). Aquesta era la segona vegada que el jugador català disputava la final d’aquest torneig. L’anterior, el 2014, la va perdre amb el també català Marc López contra els germans nord-americans Bob i Mike Bryan (6-3 i 6-4).

Granollers i Zeballos van tenir l’oportunitat d’igualar el partit a un set després de trencar el servei dels seus rivals en el vuitè joc del segon set (3-5), però els colombians, primers caps de sèrie, el van recuperar i van encadenar la victòria de quatre jocs de manera consecutiva fins a certificar el títol.

Aquesta era la tercera final de dobles d’un Grand Slam que disputava Granollers, que no n’ha guanyat cap.

Avui es disputarà la final individual femenina entre Serena Williams (8) i Bianca Andreescu (15). La nord-americana, que en les semifinals va guanyar la ucraïnesa Elina Svitolina (6-3 i 6-1), aspira al seu primer títol d’un Grand Slam des que va tornar de la baixa per maternitat –va perdre les finals de Wimbledon del 2018 i el 2019 i de l’obert dels Estats Units del 2018– i al setè en aquest torneig. La seva rival canadenca, en canvi, tot just disputarà la seva primera final d’un Grand Slam. Andreescu, número 15 del rànquing de la WTA, es va desfer en les semifinals de la suïssa Belinda Bencic (7-6 i 7-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)