El Barça guanya l’Anaitasuna (42-25) en la primera jornada de l’Asobal

Handbol. L’equip de Xavi Pascual ha estat clarament superior

El Barça ha obert la temporada de lliga amb una victòria contra contra l’Anaitasuna (42-25) al Palau Blaugrana. L’equip de Xavi Pascual, que dimecres es va imposar contra el Liberbank Conca en la supercopa Asobal, ha passat per sobre del seu rival navarrès, que només ha pogut resistir en potencial del Barça en el primer temps. A partir de minut 20 (11-7), els blaugrana han premut l’accelerador i han arribat al descans amb vuit gols d’avantatge (18-10). El potencial físic del Barça i la seva àmplia varietat de recursos s’ha posat en relleu en el segon temps. Comandats ofensivament per Lasse Andersson i Jure Dolenec (5 i 8 gols, respectivament) han aconseguit superar els 40 gols i acabar amb una diferència de 17.