Tennis

Nadal buscarà el seu 19è Grand Slam als EUA

Tennis. Després d’arribar a la final sense haver eliminat a cap Top 10 se les haurà contra la revelació de la temporada, el rus Medvedev

El tennista de Manacor Rafa Nadal (33 anys) jugarà demà contra el rus Daniil Medvedev (23 anys) la final de l’obert dels Estats Units, una oportunitat magnífica per sumar el seu 19è Grand Slam i situar-se a només un de Roger Federer. Medvedev jugarà la seva primera final d’un dels quatre grans tornejos. Fins ara no havia passat mai de la tercera ronda.

Nadal, quatre vegades vencedor a Nova York, superat aquesta matinada un jugador deu anys més jove que ell, l’italià Matteo Berrettini, 24è cap de sèrie, que s’ha fet valer en el primer set en el qual ha forçat el desempat (7-6) però que ha acabat sucumbint en els següents per 6-4 i 6-1. El manacorí s’ha plantat a la final sense haver-se trobat pel camí cap Top 10 i havent-se estalviat un partit, el de la segona ronda quan el seu rival, l’australià Kokkinakis no es va presentar per una lesió.

El vertader nivell de Nadal i el seu estat de forma real sobre la pista ràpida de Flushing Meadows es veurà demà contra Medvedev, número 4 del món i el botxí de Roger Federer en els quarts de final. En la semifinal ha estat molt sòlid contra el búlgar Grigor Dimitrov (7-6, 6-4 i 6-3). És l’únic jugador del circuit que ha arribat a les 50 victòries aquesta temporada. Medvedev haurà de lluitar no només contra Nadal sinó contra els seus propis nervis. En a primera setmana el rus va acumular 19 mil dòlars de multes per la seva difícil relació amb el públic, que el va escridassar en més d’una ocasió.

Nadal i Medvedev s’enfrontaran per segona vegada. La primera va ser l’any passat en la final de la copa Masters, quan el manacorí i va passar per sobre (6-3 i 6-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)