Tennis

Debut i títol d’Andreescu en l’obert dels Estats Units

Tennis. La jove canadenca derrota per 6-3 i 7-5 la nord-americana Serena Williams, que buscava la setena victòria a Nova York i el seu 24è Grans Slam

La jove Bianca Andreescu es converteix en la princesa de Nova York, l’any del seu debut en el torneig, en derrotar en la final de l’Obert dels Estats Units a la reina, la nord-americana Serena Williams. La canadenca de 19 anys s’ha imposat en la final per 6-3 i 7-5 en 1h40 i ha guanyat per primera vegada un títol de Gran Slam, davant la gran dominadora del tennis mundial en l'última dècada. Williams, de 37 anys, buscava la seva setena victòria a Nova York i el seu 24è títol en un dels quatre grans tornejos.

Bianca Andreescu ha mostrat tot el seu talent des de l’inici de la final i en el primer set ha trencat dues vegades el servei de la seva rival i s’ha emportat la primera màniga per 6-3. Serena Williams ha comès més errors dels habituals en aquest inici de partit i no ha pogut  contrarestar el bon joc de la seva jove rival. En el segon set la canadenca ha mantingut el seu nivell i s'ha situat amb un clar 5-1. Ha disposat d'una pilota de partit però, la nord-americana ha retrobat el seu millor tennis i ha igualat  el set (5-5). Bianca Andreecu no s'ha deixat influir per la reacció de la gran campiona nord-americana, ha recuperat la calma i el seu bon joc i ha trencat una vegada més el servei de la seva rival per guanyar el set, el partit i el títol de l’Obert dels Estats Units, el seu primer Grand Slam.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)