Més esport

Mig miler més per acabar

Triatló. La copa del món de paratriatló i el Triatló de Catalunya, amb triomf de Guillem Montiel i Anna Flaquer, tanquen un cap de setmana internacional a Banyoles amb 700 participants

Banyoles va tancar el seu cap de setmana internacional de triatló amb 500 participants en la segona jornada, ahir amb la copa del món de paratriatló i el 34è Triatló de Catalunya.

La delegació estatal va ser la dominadora de les curses, en distància esprint i en diverses modalitats: PTS5 (discapacitat lleu), 4 (moderada), 3 (significativa), 2 (severa), WC (cadira de rodes) i VI (visual). Jairo Ruiz (PTS5), Héctor Catalá (PTVI), Daniel Molina (PTS3) i Alejandro Sánchez Palomero (PTS4) van guanyar l’or. Lionel Morales (PTS2) i Joaquín Carrasco (PTS3) es van endur la plata, i Eva Moral (PTWC) i Marta Francés (PTS4), el bronze.

En la cursa de referència al país en distància olímpica (443 participants), Guillem Montiel (Minorisa) va ser el més ràpid amb 1h50:48 i seguit d’Enric Joan Tejedor (Flor de Triatló) i Marc Cunyat (Prat Triatló 1994) a 1 i 2 minuts. Anna Flaquer (Fast Triatlon Montjuïc) va guanyar en la categoria femenina amb un temps de 2h08:25 i les triatletes del Prat Triatló 1994 Gemma Díaz i Sofía Aguayo van completar el podi amb 2h09:11 i 2h10:46.

Tony Molinos va participar en la prova per donar a conèixer el Projecte Pol i fer visible l’estranya malaltia del seu fill –hiperglicinèmia no cetòtica–, per la qual recapta donatius que ajudin a la investigació. Els dos van fer plegats el circuit.

300 voluntaris han contribuït a un nou èxit a escala global de Banyoles com a marc incomparable del triatló, amb 700 participants de 42 països sumant els de dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)