Triomf amb patiment

Handbol. El Bidasoa no deixa fer el seu joc al Barça i l’obliga a picar pedra fins als últims minuts per no sortir escaldat

BIDASOA 24 BARÇA 26

BIDASOA:Ledo, Crowley (1), Kauldi (5), Barthe, Rodrigo Salinas (3), Tesoriere, Seri (2) –equip inicial-, Rangel, Cavero, Zabala (2), Serrano (2), Esteban Salinas (5), De la Salud, Renaud (1), Azkue (2) i Da Silva.BARÇA:Pérez de Vargas, Tomás (5), Entrerríos (1), Ariño (2), N’Guessan (1), Petrus (1), Dolenec (2, 1 p.) –equip inicial–, Moller, Sorhaindo (1), Serdio, Gómez (3, 2 p.), Mem (3), Cindric (1), Pascual, Palmarsson (4) i Fàbregas (2).PARCIALS:2-3, 4-5, 6-7, 8-8, 12-10, 14-14 (descans); 16-17, 17-19, 18-22, 20-23, 20-25 i 23-26.ÀRBITRES:Álvarez i Bustamante.

El Barça va patir de valent a la pista del Bidasoa, segon classificat de l’Asobal la temporada passada, en un partit que va estar igualat durant 40 minuts, quan els blaugrana es van escapar per 20-25. Les aturades del porter Ledo i les accions en atac de Kauldi i els germans Salinas van permetre als bascos marcar el ritme en una primera part en què, al Barça, li va costar córrer fins que va aparèixer Aleix Gómez, que va reactivar l’equip abans del descans amb tres gols seguits (14-14).

En la segona part els locals, amb l’empenta de l’afició, van continuar la seva lluita ferotge per evitar que el partit es trenqués però una exclusió els va costar un parcial de 0-4, amb Pálmarsson com a director de joc, que va començar a decantar el partit. L’entrenador local va demanar temps mort però el talent del Barça es va imposar.