Futbol sala

Quatre anys seguits

Futbol sala. El triomf de la Penya Esplugues en la final de Sabadell contra l’Eixample (0-4) reforça la seva hegemonia en la copa Catalunya

L’AE Penya Esplugues va guanyar dimecres per quarta vegada consecutiva la copa Catalunya sènior femenina de futbol sala. El conjunt de Robert Caneda va derrotar per 0-4 el Mecanoviga Eixample, portant la batuta i el ritme del partit en tot moment, tot i que la jugadora de l’Eixample Lydia Abellán va estavellar la pilota al pal amb 0-0. La gran qualitat del conjunt de primera divisió va ser determinant per decidir el partit. La capitana Berta Velasco va encarrilar la final. El 0-2 va pujar després d’un córner culminat per Arantxa Medina. El tercer gol de la Penya Esplugues el va fer Pilar Ribes en una acció d’estratègia. Amb 0-3 es va arribar al descans. En la segona meitat, la Penya Esplugues va fer el quart gol i va sentenciar el partit gràcies a una gran jugada d’Arantxa per la banda que va culminar l’oportunista Pilar Ribes.