Ciclisme

Sergio Higuita es corona a Becerril de la Sierra

Ciclisme. El jove colombià obté el seu primer gran triomf. Roglic es referma en el lideratge de la Vuelta i Valverde pren el segon lloc a Quintana

El colombià de 22 anys Sergio Higuita (Education First) ha assolit la seva primera victòria en una gran cursa a Becerril de la Sierra en una etapa en què l’eslovè Primoz Roglic, ben protegit pel seu equip Jumbo-Vizma, ha mantingut amb solvència el lideratge de la Vuelta. Higuita ha arribat a meta amb 15 segons d’avantatge respecte d’un grup format per quatre dels grans noms de la prova: el mateix Roglic, Alejandro Valverde (Movistar), Rafal Majka (Bora-Hansgrohe) i Miguel Ángel López (Astana). Superman López ha estat el gran animador de la jornada i ha atacat fins a tres vegades a la sierra madrilenya –un a la Morcuera i dos més a Cotos– per desfer-se del seus principals rivals. Els grans damnificats dels seus atacs han estat el colombià Nairo Quintana (Movistar) i l’eslovè Radej Pogacar (Emirates), que han cedit al voltant d’un minut i han perdut una plaça en la general. Després de la divuitena etapa Valverde és ara segon, a 2:50 del líder, seguit per Quintana, que cedeix 3:31. López ocupa el quart lloc, a 4:17, i Pogacar, el cinquè, a 4:49.

L’etapa de demà entre, Àvila i Toledo (165 km), és plana i favorable als esprintadors, tot i que al final hi ha un quilòmetre d’ascensió suau amb llambordes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)