Més esport

L’Estrella Damm, premiat en els Premis Nacionals

Vela.

El Monte Real Club de Yates va lliurar el dissabte passat a la nit a Baiona els Premis Nacionals de Vela Terras Gauda, que aquest any han celebrat el seu vint-i-setena edició i que van guardonar als millors equips i regatistes de la temporada 2018.

L’Estrella Damm, dels armadors Nacho Montes i Óscar Chaves, va aconseguir el premi al Millor Vaixell ORC dels Premis Nacionals de Vela. La resta de premiats van ser el Bribón Movistar amb el premi al millor vaixell; Diego Botín i Iago López Marra, equip olímpic de l’any; Martín Wizner i Pedro Ameneiro, millor equip juvenil del 2018; el J70 Marnatura, millor monotip de l’any; Violeta del Regne, millor regatista; Nauta 360 amb el premi Mariano Aguado de comunicació i el Galícia 93 Pescanova com a millor projecte esportiu, l’any en què es compleix el vintè cinquè aniversari de la seva podi en la Volta al Món de Vela.

En representació de l’Estrella Damm Sailing Team va ser el seu co-armador, Nacho Montes, qui va recollir el premi. L’Estrella Damm Sailing Team va guanyr l’agost passat la copa del Rei Mapfre per tercera vegada en la història, i per segona de manera consecutiva. L’equip del RCMT Punta Umbría / CN el Balís va tornar a fer història, sent proclamat vencedor absolut en handicap, a la classe BMW ORC 1 i del Trofeu V Centenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)