Handbol

El CN Terrassa i el CNB comencen amb bon peu

Waterpolo. L’equip vallesà supera l’Steaua (12-9) i els cenebistes golegen el Lokomotiv (25-6) en l’estrena de la segona fase de la lliga de campions

cn terrassa 12 steaua 9

CN TERRASSA:I. Aguilar; Sanahuja (4), Mora (2), Alarcon (1), Ó. Aguilar, Prieto, Sánchez (1), Pericas (3), Barroso (1), Gutiérrez, Rodríguez, Chico i Segura.STEAUA BUCAREST:Tic; Gheorghe, Marinic (2), Fulea (3), Oanta (1), Prioteasa, Solanakis, Vatrai, Popescu, Kapotsis (3), Ghiban, Goanta i Dragusin.PARCIALS:3-2, 2-2. 5-2 i 2-3.ÀRBITRES:Polychronopoulos i Petik.COMENTARI:Partit jugat a la piscina de l’Anella Olímpica de Terrassa.

BARCELONA 25 LOKOMOTIV 6

CN BARCELONA VISTA:Aguirre; Ferrer (1), Van den Burg (3), Idarraga (3), Flores (1), Durik (3), Esteller (1), Gomà (2), Delgado (2), Estrany (4), Marsal (2), Valls (3) i Estela.LOKOMOTIV TBILISI:Kapanadze; Chikvaidze, Babunashvili, Giorgadze, Kvalashvili, Ckheidze (1), Rusishvili (1), Ivanishvili, Urushadze (2), Alavidze (1), Tsulukiani, Chikvinidze (1) i Garsevanishvili.PARCIALS:7-1, 5-2, 7-1 i 6-2.ÀRBITRES:Misovic i Franulovic.

El CN Terrassa, amb un partit ben gestionat contra l’Steaua de Bucarest (12-9), i el CN Barcelona, en un duel molt plàcid contra el Lokomotiv Tbilisi (25-6), van començar amb bon peu la segona fase de la lliga de campions. En la segona jornada, el conjunt terrassenc s’enfrontarà al Sabac serbi (18 h) i els cenebistes, que juguen a Oradea (Romania), tindran un partit de la màxima exigència contra el Brescia, un habitual de la final a vuit de la competició.

A l’equip de Dídac Cobacho li va costar entrar en joc, però superats els nervis inicials va saber imposar la seva solidesa defensiva, amb un Iñaki Aguilar estel·lar sota els pals, i la velocitat en atac per doblegar la resistència d’un rival que el curs passat va jugar la lligueta de la Champions. Pericas, des de la boia, i Sanahuja i Alarcón, des de l’arc, van trencar el domini inicial de l’Steaua i ja van tancar el primer parcial amb avantatge (3-2). La connexió Sanahuja-Pericas va tenir continuïtat en el segon quart (5-2), però el conjunt romanès es mostrava molt efectiu en les accions de superioritat i va retallar diferències amb dues dianes en un minut. Després de la represa, dos gols seguits de Sergi Mora i un penal aturat per Aguilar van donar un altre impuls als locals, que tancaven el tercer acte amb una bona renda (10-6) després de dos gols més de Barroso i Fran Sánchez, aquest amb una vaselina exquisida. Sanahuja, de penal i amb un llançament exterior (12-7), sentenciava el duel, però el Terrassa va baixar la guàrdia i el conjunt d’Andrei Iosep ho va aprofitar per escurçar una renda que els locals esperen no haver de lamentar en cas d’un hipotètic triple empat en el grup. En tot cas, gran estrena dels terrassencs en la sempre animada piscina de l’Anella Olímpica. Avui poden segellar la classificació si superen el jove conjunt serbi del Sabac, que ahir va perdre contra l’Estrasburg (9-12).

Al seu torn, el CN Barcelona va deixar el partit sentenciat en els dos primers quarts, amb un parcial de 12-3. Tots els jugadors de camp van marcar i Toni Esteller va poder dosificar els seus homes amb vista al transcendental partit d’avui contra el Brescia, que també va golejar els amfitrions del Digi Oradea (4-16).

ELS VESTIDORS

Ens ha costat entrar en el partit, però després hem sabut controlar i gestionar el ritme de joc. Llàstima dels dos gols que hem encaixat al final. Espero que no ho haguem de lamentar
Dídac Cobacho
entrenador del cn terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)