Waterpolo

El Mataró i el Medi es juguen el lideratge a Split

Waterpolo. Tots dos equips resolen amb victòria el seu debut a l’Eurocup

anvers 6 mediterrani 19

ANVERS:Stoot; Heirman, Van den Broucke, Tignol, Van Hoey, Bus (2), Poelmans (2), O. Maksymiuk, Vervoort, I. Maksymiuk, Opacak (2), Jakic i Leon.CE MEDITERRANI:Santis; Gorria (3), Frigola (1), Corres, Galeev (1), Minguell (2), Roca, Vujovic (4), Pérez (1), Gallego (2), Garcia (2), Stevenson (3) i Nogueras.PARCIALS:2-5, 0-3, 3-7 i 1-4.ÀRBITRES:Vogel i Stavridis.COMENTARI:Primer partit del grup A de la primera fase de l’Eurocup jugat a Split.

mornar 5 cn mataró 7

MORNAR BRODOSPAS:Podrug, R. Akrap, Krekovic, Solje, Calic, D. Akrap (1), Buzdovacic (1), Pavlovic, Buselic, Jerkovic (1), Krolo, Ban (2) i Kordic.QUADIS CN MATARÓ:Lloret, Veich, Loste, Corbalan, Fernández, Mínguez, Bertran (2), Daura (1), Codina, Barbena, Guimaraes (3), Yáñez (1) i De la Fuente.PARCIALS:1-2, 2-0, 1-3 i 1-2.ÀRBITRES:Rovida i Margeta.COMENTARI:Segon partit a Split.

El Quadis CN Mataró i el CE Mediterrani es jugaran avui (18.30 h) el lideratge de grup i l’accés a la segona fase de l’Eurocup després d’haver resolt amb victòria el seu debut a Split. El triomf va ser especialment meritori per al conjunt maresmenc, que va superar els amfitrions del Mornar Brodospas en un partit eminentment defensiu, amb diferents alternatives i en què va resultar clau l’efectivitat del brasiler Gustavo Grummy Guimarães i del jove Lluc Bertran, amb tres i dues dianes cadascun. El CE Mediterrani, que tornava a la competició europea dinou anys després, va tenir un partit molt més còmode contra l’Anvers, la ventafocs del grup. El Quadis va acabar la lliga al davant del Mediterrani –quart i cinquè–, però el conjunt de Sants el va eliminar tant en la copa com en els play-offs. L’emoció està assegurada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)