El Bordils comença amb derrota a casa contra l’Antequera (20-22)

Handbol.

L’Handbol Bordils ha perdut el primer partit de lliga, a casa contra l’Antequera per 20-22 i malgrat l’esforç que ha fet per arribar viu als darrers minuts després que els andalusos marxessin 15-20 al marcador.

Pep Reixach ha marcat el 7-4 superats els 15 minuts de joc per establir la màxima diferència local, en el tercer gol de l’esquerrà –un de penal–. El tècnic visitant ha aturat el partit i l’Antequera s’ha refet amb un parcial de 0-3 i no s’ha posat per davant perquè ha enviat un xut de penal al pal. Palahí donava el darrer avantatge el Bordils (8-7) i empatava a 10 abans del descans després que Chispi –Juan Antonio Vázquez Diz– estrenés el seu compte golejador (9-10).

El lateral esquerre sevillà, que ve d’Asobal (Puente Genil) ha liderat els andalusos a la segona meitat amb dos gols més (12-13 i 12-15) i un tercer de penal (15-19). Pau Campos ha ordenat una mixta amb Pep Reixach sobre d’ell i dos gols d’Arnau Palahí quan l’Antequera guanyava de cinc (15-20) han permès arribar al final amb opcions.

L’aparició de Jairo Montes ha donat aire al Bordils (18-21 i 19-21), que amb un home més ha encaixat el 19-22 a un minut per acabar. Marc Canyigueral ha escurçat la diferència (20-22), però l’Antequera ha conservat la possessió.