El Sarrià guanya per 21-22 el seu primer partit a Plata

Handbol.

El Sarrià ha debutat amb victòria a la divisió d’honor plata, a Còrdova i contra un altre dels equips que va pujar el curs passat des de la 1a estatal. L’altre és el Màlaga, el primer equip que visitarà Sarrià de Ter a la segona categoria de l’handbol estatal.

Nitu Pórtulas ha fet el primer gol del Sarrià a Plata, quan s’havia jugat el primer minut i mig (0-1). El segon també va ser de l’extrem sarrianenc (1-2). El Còrdova ha fet després un parcial de 6-0 que ha trencat Adrià Serrano, al pivot, al minut 12 (6-3). Roc Segarra i David Mariscal s’han apuntat a la reacció (6-5) i, Fina, ajustava més el resultat al minut 20 (9-8). Abans de la mitja part, Arnau Rovira i Roc Segarra empataven el partit a 12 i 13 i, a l’inici de la segona meitat, Ballester tornava a posar el Sarrià per davant (13-14).

Pórtulas, Mariscal i Popi (19-21) han permès els sarrianencs afrontar els darrers minuts per davant però el Còrdova ha tornat a empatar mitjançant Requena per partida doble a més de dos minuts. Roc Segarra, a 10 segons pel final i després d’una successió d’atacs i temps morts per cada costat ha fet el 21-22 definitiu.