Waterpolo

El CN Terrassa, classificat

Waterpolo. L’equip vallesà supera el Sabac i avui es jugarà el primer lloc de grup de la lliga de campions contra l’Estrasburg. El CN Barcelona perd contra el Brescia, però té la classificació a l’abast

El CN Terrassa va segellar la classificació per a la tercera fase de la lliga de campions amb una exhibició defensiva contra el Sabac serbi (12-5) i avui es jugarà el primer lloc de grup contra l’Estrasburg (12 h), que tampoc va fallar contra l’Steaua (9-7). L’equip de Dídac Cobacho en tindria prou amb un empat per accedir a la següent fase com a primer. En el grup C de la competició, el CN Barcelona Vista, en canvi, no va poder fer res contra el potencial del Brescia (12-6) en un partit que va quedar pràcticament sentenciat en els dos primers quarts (7-1). Tot i la derrota, l’equip cenebista té la classificació a l’abast, en aquest cas com a segon, si avui (10.45 h) empata o guanya el Digi Oradea, l’amfitrió.

A diferència del debut contra l’Steaua, el CN Terrassa va fer un partit molt consistent des del primer minut i no va abaixar el ritme defensiu ni ofensiu en cap moment per intentar obtenir la màxima diferència possible. Iñaki Aguilar va tornar a brillar sota els pals i Bernat Sanahuja i Víctor Gutiérrez van ser els màxims golejadors, amb tres dianes cadascun. El CN Barcelona tenia un repte molt complicat, però avui està plenament capacitat per superar l’Oradea, que ahir també va golejar el Lokomotiv (25-6), el rival més accessible.

12
BRESCIA:
Del Lungo; Alesiani (1), Presciutti (2), Buha (1), Cannella (4), Nikolaidis (1), Rivetti, Nora (2), Tononi, Bertoli, Figari (1), Gianazza i Bucci.
6
CN BARCELONA VISTA:
Aguirre; Ferrer, Van de Burg, Idarraga, Flores (1), Durik (1), Esteller (1), Gomà, Delgado, Estrany (2), Marsal (1), Trilles i Estela.
PARCIALS:
3-0, 4-1, 2-2, i 3-3.
ÀRBITRES:
Birakis i Franulovic.
12
CN TERRASSA:
I. Aguilar; Sanahuja (3), Mora (2), Alarcón (1), O. Aguilar, Prieto Sánchez, Pericas, Barroso (2), Gutiérrez (3), Rodríguez (1), Chico i Segura.
5
VK SABAC:
Filipovic, Ramírez, Markovic, Repanovic (1), Radulovic, Vasic (2), Rogac, Gomes, Vasovic, Vucinic, Matkovic (1), Velkic (1) i Vukadinovic.
PARCIALS:
4-1, 1-0, 3-1 i 4-3.
ÀRBITRES:
Polychronopoulos i Petic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)