Waterpolo

Doblet català a Split

Eurocup. El Mediterrani supera el Mornar Brodospas (6-10) i accedeix a la segona fase com a primer de grup, mentre que el Quadis CN Mataró goleja l’Anvers (23-7) i passa com a segon

MATARÓ 23 ANVERS 7

QUADIS MATARÓ:Lloret; Veich (1), Loste, Corbalan (2), Fernández (2), Mínguez (1), Bertran (4), Casabella (1), Codina (4), Barbena (1), Guimaraes (6), Yáñez (1) i Pannon.AZSC ANVERS:Stoot; Heirman, Van den Broucke, Tignol, Van Hoey (2), Bus, Poelmans (2), O. Maksymiuk, Vervoort, I. Maksymiuk (1), Opacak (2), Jakic i Leon.PARCIALS:7-2, 7-2, 4-1 i 5-2.ÀRBITRES:Vogel i Rovida.

mornar 6 mediterrani 10

MORNAR BRODOSPAS:Podrug; R. Akrap (1), Krekovic, Solje, Calic (1), D. Akrap (1), Buzdovacic, Pavlovic, Buselic, Jerkovic (1), Krolo (2), Ban i Kordic.CE MEDITERRANI:Santis; Gorria (2), Frigola, Corres (1), Galeev (1), Minguell (1), Roca (2), Vujovic, Pérez, Gallego, Garcia (3), Stevenson i Nogueras.PARCIALS:1-4, 1-3, 1-1 i 3-2.ÀRBITRES:Stavridis i Margeta.

El CE Mediterrani feia dinou anys que no competia a Europa, però la seva tornada ha estat per la porta gran. L’equip de Sants va segellar la primera fase de l’Eurocup amb tres victòries en tres partits a Split i accedirà a la fase següent com a primer de grup. El conjunt de Jahzeel Martínez no va especular amb el resultat –en tenia prou amb un empat– i des del primer moment va anar per la victòria contra els amfitrions del Mornar Brodospas. Com en el duel contra el CN Mataró, el Medi va encarrilar el partit amb dos grans primers quarts, que va tancar amb un parcial de 2-7. Després de la represa, Marc Roca (2-8) encara va fer més gran l’escletxa. El Mornar va tenir una tímida reacció, però en cap cas va posar en perill el clar triomf barceloní.

La victòria del CE Mediterrani va comportar la classificació com a segon de grup del Quadis CN Mataró, que prèviament havia fet els deures amb una contundent golejada contra l’Anvers (23-7). Després d’alguns dubtes inicials, el conjunt maresmenc va demostrar la seva enorme superioritat respecte a l’equip flamenc, i amb dos parcials calcats de 7-2 (14-4) ja havia sentenciat el duel a la mitja part. L’objectiu era guanyar per la màxima diferència possible per tenir més possibilitats en cas d’un triple empat a punts. Al final, no va fer falta fer números perquè el triomf del Medi li atorgava la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)