Handbol

Les estrenes europees fan pujada

Handbol. El Barça ha encaixat tres derrotes, ha signat un empat i ha aconseguit una sola victòria en els últims cinc debuts en la lliga de campions, tots lluny de casa

La derrota del Barça a la pista del Pick Szeged (31-28) pot sorprendre si es tenen en compte els resultats en les competicions anteriors, però no sorprèn tant si es comproven les estrenes del conjunt blaugrana en la lliga de campions en les cinc últimes temporades. En aquest lustre l’equip de Xavi Pascual només ha pogut debutar amb victòria el curs 2016/17, a la pista del Wisla Plock (23-28). El balanç de les altres temporades és de dues derrotes per la mínima (22-21 i 35-34) i un empat (31-31), sempre a Mannheim, al terreny de joc del Rhein-Neckar.

Més enllà de l’entitat del rival, aquestes ensopegades es poden atribuir al fet que alguns equips arriben amb més rodatge en aquest inici de curs. En aquest sentit, Pascual va ser taxatiu: “Necessitem jugar partits d’aquest estil, amb aquest nivell de pressió. A veure si som capaços de rectificar ràpidament.” També es va manifestar en la mateixa línia el segon capità, Raúl Entrerríos: “Som conscients que podem fer-ho millor. Hem de seguir treballant per augmentar el nostre nivell de joc en tots els aspectes.”

Visita de l’Osca

Sense més temps per a lamentacions, el Barça ja està plenament centrat en la tornada de la lliga Asobal, en què avui defensarà el lideratge al Palau contra l’Osca (19 h), que ha encaixat dues derrotes en dues jornades. La Champions torna dissabte al Palau (20 h) contra el Celje.

Debuts en la lliga de campions
Pick Szeged - FCB (31-28) (2019/20)
Rhein-Neckar - FCB (35-34) (2018/19)
Rhein-Neckar - FCB (31-31) (2017/18)
Wisla Plock - FCB (23-28) (2016/17)
Rhein-Neckar - FCB (22-21) (2015/16)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)