Ciclisme

El títol de Txell Figueras

Ciclisme. La gironina s’adjudica la general de la Supercup Massi l’any de la seva eclosió internacional amb el debut al mundial d’XCO

Txell Figueras (Grupo Adi) va tancar amb un tercer lloc a Vallnord la Super Cup Massi 2019, de la qual va mantenir el primer lloc a la general. La gironina, revelació de la temporada i que venia de disputar el mundial d’XCO, va entrar darrere la campiona francesa sub-23, Loana Lecomte (Massi), i Claudia Galicia (Megamo), després d’un mal començament que li va fer perdre molts de llocs. Figueras és campiona de Girona i de l’obert de Girona, de Catalunya, de la copa catalana i plata en l’estatal.

Jofre Cullell (Megamo), en canvi, no va poder mantenir el primer lloc a la general del campionat, que va ser per al vencedor d’una cursa en què finalment es va imposar Thomas Griot. El també corredor de l’equip Massi Hugo Drechou va ser segon i Cullell, tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)