Waterpolo

El CN Terrassa jugarà contra l’Oradea romanès en la lliga de campions

Waterpolo.

El CN Terrassa es jugarà l’accés a la lligueta de la campions de waterpolo contra el CSM Oradea romanes, l’equip que va eliminar el CN Barcelona diumenge passat. El partit d’anada es jugarà el 21 de setembre a Terrassa i el de tornada el dia 25. El conjunt egarenc busca accedir a la lligueta per primera vegada en la seva història després d’arribar també a la tercera eliminatòria l’any passat. Els altres partits de l’eliminatòria són: Jadran Split-Estrasburg; Brescia-Sintez Kazan i Budapest-Vouliagmeni. El CN Terrassa va segellar el cap de setmana passat a casa una segona fase de la lliga de campions rodona, amb tres victòries en tres partits, i això li ha permès evitar els equips més forts: el Brescia, l’OSC Budapest i el Jadran Split.

En l’Eurocup, el sorteig va determinar que el Mediterrani jugarà a Sibenik (Croàcia) la segona fase entre el 27 i 29 de setembre contra el Silaris Sibersi de Croàcia, el MVLC Miskolc d’Hongria i l’Ortigia Siracusa d’Itàlia (grup E). El Mataró jugarà a casa en el grup F contra l’Eger d’Hongria, i el CN Noisy-le-Sec i el Montpeller, de l’Estat francès..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)