El Barça apallissa l’Osca

Handbol. L’equip de Pascual suma amb solvència el 3/3 en l’Asobal contra un rival que encara no ha puntuat i se centra en Europa

BARÇA 49 OSCA 26

FC BARCELONA:Möller, Víctor Tomàs (7), Entrerríos (5), Andersson (5), Serdio (5), Dika Mem (2) i Àlex Pascual (6) -inicial-; De Vargas, Lamine (3), Dolenec (3), Cindric (5), Pálmarsson (2), Mamadou, Fàbregas (5), Petrus, Ariño i Sorhaindo (-).BADA OSCA:Jorge Gómez, Broto, Val (2), Camas (5), Adrià (4), Ostojic (2), Mota (1) i García (2) -inicial-; Arguillas, Lite, Benites (2), Pérez (3), Fuentes (3), Nieto i Del Valle (1).PARCIALS:4-2; 8-5; 14-6; 18-8; 23-11; 25-15; 27-16; 32-17; 36-22; 39-24; 44-25; 49-26.ÀRBITRES:Rafael García i Alberto Rodríguez. Van excloure Andersson (23’ i 27), Del Valle (4’) i Nieto (38’).COMENTARI:El Barça va segellar ahir amb molta intensitat el tercer triomf en tres partits en l’Asobal contra l’Osca, que encara no ha puntuat, i es va situar líder de l’Asobal. Els blaugrana tenien el partit resolt en el descans (25-15). Aleix Gómez i N’Guessan –aquest per motius personals– van caure de la convocatòria i el seu lloc el van ocupar Mamadou, elèctric, i Pascual, que va ser el màxim golejador juntament amb Tomàs en una exhibició de tots dos extrems. En la segona part el Barça no va abaixar el ritme. El partit va servir per preparar el pròxim compromís europeu. El Barça intentarà eixugar la derrota inicial dissabte a casa (20 h) contra el Celje.