Handbol

Un dia per al record

Handbol. El Sarrià s’estrena a plata a casa, contra el Màlaga, després de guanyar en el debut a Còrdova

El primer partit a casa del Sarrià a plata, aquesta tarda contra el Màlaga (18.30 h), ha aixecat una gran expectació a la localitat del Gironès. El club ha incrementat de més de 200 el seu número de socis i supera amb escreix els 800, xifra difícil d’encabir al recinte de la UES.

L’equip de Salva Puig va guanyar a més el seu primer partit a la categoria, dissabte passat a Còrdova, contra un altre recent ascendit. El tercer equip que va pujar al maig, el Màlaga, és el primer visitant dels sarrianencs a la categoria. Va perdre amb el Teucro a casa 19-23 en el seu debut. El Sarrià no perd a casa en partit de lliga des del 13 d’octubre de l’any passat, en la segona de les quatre derrotes de l’equip en tot el curs.

Els andalusos disposen reforços de nivell, com el montenegrí Novica Rudovic (Puente Genil), el central format al Barça i provinent del Conca Xavi Castro, l’extrem Edu Moledo (Teucro i Aranda) i el pivot rus Daniil Zhukov (Agustinos).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)