El Barceloneta, una piconadora

Waterpolo. L’equip mariner s’emporta la supercopa en la final contra el Mediterrani, que només resisteix en el primer quart (4-3)

barceloneta 19 mediterrani 8

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:M. Linares; De Toro (1), Granados (1), Munárriz (3), Bodegas (2), Larumbe (2), Aleksic (2), Fernández (2), Tahull (5), P. Linares, Mallarach (1), Bustos i López Pinedo.CE MEDITERRANI:Nogueras; Gorria (3), Frigola (1), Corres, Galeev, MInguell (2), Roca, Vujovic, Gallego, García (1) i Stevenson (1).PARCIALS:4-3, 6-2, 3-1 i 6-2.ÀRBITRES:Buch i Ventura.

L’Atlètic Barceloneta va passar com una piconadora per sobre del CE Mediterrani, que va malbaratar infinitat de jugades de superioritat (1 de 14) i es va mostrar molt tou en defensa en la final de la supercopa disputada a Terrassa. Massa facilitats per a un conjunt amb el potencial del Barceloneta, que va segellar la seva quinzena supercopa en dinou edicions. El Mediterrani, que venia avalat per la seva brillant primera fase de l’Eurocup, va resistir l’embat en el primer quart (4-3), però en el segon no va saber reaccionar al pas endavant dels mariners, tant en defensa com en atac, i va acabar abaixant els braços. Roger Tahull, autor de cinc gols, va ser escollit el jugador més valuós de la final.