Waterpolo

El CN Terrassa reacciona a temps

Waterpolo. Un parcial final de 5-1 dona avantatge als catalans en el duel contra l’Oradea per ser a la fase de grups de la lliga de campions

terrassa 10 oradea 7

CN TERRASSA:I. Aguilar; Sanahuja (1), Mora (3), Alarcon (2), O. Aguilar (1), Prieto, Sánchez (1), Pericas, Barroso, Gutiérrez (2), Rodríguez, Chico i Segura.DIGI ORADEA:Pijetlovic; V.L. Georgescu, Inaba (1), Ilisie, Dragomirescu (2), Szabo (2), Popoviciu (1), Kovats, Colodrovschi (1), R. Georgescu, Czenk, Remes i Gavris.PARCIALS:2-2, 1-2, 2-2 i 5-1.ÀRBITRES:Berishvili i Tiozzo.

El CN Terrassa va saber esperar el seu moment per doblegar la resistència de l’Oradea i superar el primer assalt per accedir per primer cop a la fase de grups de la lliga de campions amb tres gols d’avantatge. La tornada serà dimecres vinent a la ciutat romanesa. El resultat final va ser enganyós. L’equip de Dorin Costras, amb el porter Pijetlovic com a principal baluard, va portar la iniciativa durant molts minuts, però la reacció final dels terrassencs, amb Sergi Mora exercint de desembussador amb tres gols consecutius i un parcial de 5-1, va resultar letal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)