El Barça apallissa el Celje (45-21)

Handbol. L’equip blaugrana ha tingut una estrena molt plàcida en la lliga de campions al Palau

El Barça ha superat el Celje per un escandalós 45-21 en la tornada de la lliga de campions al Palau Blaugrana. Després de l’ensopegada de la primera jornada a Szeged (31-28), l’equip blaugrana ha recuperat el camí de la victòria amb el joc de contraatac que tantes alegries va donar la temporada passada. El conjunt de Xavi Pascual ha pres la iniciativa des del primer moment i a la mitja part ja tenia la victòria encarrilada (21-13).

El Barça ha sortit embalat i als 6 minuts ja s’ha apuntat un parcial de 6-2. Tomaz Ocvirk ha demanat temps mort i ha fet la primera esbroncada als seus joves jugadors. L’entrada en pista de Leban i l’exclusió de Tomàs (8-5) han donat oxigen al Celje, però la reacció eslovena no ha passat d’aquí. Uns bons minuts de Luca Cindric han tornat a donar un nou impuls al Barça, que convertia en gol pràcticament cada acció d’atac. Cada pèrdua del Celje era penalitzada amb un gol de contraatac blaugrana. El Barça s’escapava de 9 gols (17-8) i Ocvirk feia entrar a Vujovic a la porteria per un Ferlin que no havia anotat ni un sol llançament. Amb les rotacions no ha canviat el panorama i l’equip de Xavi Pascual arribava al descans (21-13) amb el partit pràcticament sentenciat.

Després de la represa, el Celje ha ajustat el resultat (21-15). Però ha estat un miratge perquè un incident de Mem amb la defensa rival, que ha provocat que els seguidors eslovens es dirigissin a ell amb crits racistes reprovats de manera unànime pel Palau, ha servit per tornar a activar la màquinària blaugrana. Gonzalo –16 aturades–ha abaixat la persiana sota els pals i el Barça pres la directa a còpia de contraatacs, amb un parcial de 11-0 (34-18). Tots els jugadors de camp han anotat i el màxim golejador ha estat Luka Cindric, amb 7 gols, 5 de penal.