No són tot flors i violes

Handbol. Derrota del Sarrià en el debut a casa, després d’anar guanyant per 17-14 i en un final que, sense contraatacs, es resol en un cara o creu

SARRIÀ 24 MÀLAGA 25

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Palacios (1), Pórtulas (3), March (2), Fina (1), Segarra (3), Arnau (3), Ballester (5), Mariscal, Garcia, Moreno, Rovira (3), Serrano, Torres (3), Teixidor i Vicente.MÀLAGA:Zhukov, Quero (1), Fernández, Quintana (1), Alarcón, Cabell (1), Muñoz (4), Palomeque, Oliva, Armada (4), Portela (1), Artés, Agustín (2), Rudovic (5), Castro (2) i Moledo (4).PARCIALS:2-1, 4-3, 6-3, 8-6, 10-8, 13-11; 15-13, 17-14, 18-17, 20-20, 22-21 i 24-25.ÀRBITRES:Oriol Álvarez i Raül Escoda. Exclusions a Pere Arnau, Rovira i Torres i a Muñoz i Palomeque.

2 0 0 2 34 52

El debut com a local del Sarrià en la divisió d’honor plata va acabar amb derrota, en un final a cara o creu que, a diferència de l’estrena en la categoria a Còrdova, va deixar l’equip sarrianenc sense sumar. I això que els de Salva Puig van tenir una màxima de quatre gols a l’inici de la segona meitat (17-13, Pere Arnau), però l’aparició del montenegrí Novica Rudovic –arribat a Màlaga després de quatre anys en l’Asobal– amb cinc gols, tots després del descans, va permetre als visitants igualar el resultat i, amb l’exclusió d’Arnau Rovira 6 minuts abans d’acabar, avançar-se per encarar el final amb avantatge numèric i psicològic.

El Sarrià va començar molt bé malgrat el 0-1 inicial i de seguida va aconseguir el control del partit (3-1, Arnau) des de l’eficiència al darrere, focalitzada en Pau Guitart. El porter local només concedia gols des dels sis metres i els sarrianencs estabilitzaven el marge en tres fins que Curro Muñoz, l’autor del primer gol en un partit a plata al pavelló de l’UES, va ajustar el resultat abans del descans (13-11). Rudovic va ser l’autor de l’empat a 20, amb cinc gols en menys de 20 minuts i des de lluny, una via que Guiti havia negat en la primera part.

Sense marcar en el contraatac –Roc Segarra, assistit per Guitart, l’acció que va donar el triomf a Còrdova– en tot el tram final perquè el 19-18 va ser l’últim, el Sarrià trobava cada cop més dificultats per marcar i, aturat Rudovic, el lateral repartia joc al pivot (Armada) per donar el segon avantatge visitant, el primer des del 0-1 (22-23) i quan Rovira ja havia estat exclòs.

Ballester en acció individual va empatar a 23 i Guillem Torres, a 24 aprofitant l’acció de Roc Segarra al centre, però un minut era tot un món per als visitants per buscar el gol del triomf, que arribaria mitjançant Castro quan faltaven 22 segons i deixant el Sarrià amb moltes ganes i poques idees per a un darrer atac, a la desesperada i sense èxit.

BOTXÍ

5
gols
de Novica Rudovic en els primers 20 minuts de la segona part van deixar els sarrianencs molt tocats.