Waterpolo

El CN Sabadell manté l’hegemonia en la copa Catalunya

Waterpolo. Supera el CE Mediterrani en la final (13-10), que a la mitja part dominava per 5-6, i segella l’onzè títol de la competició

L’Astralpool CN Sabadell ha conquerit aquest migdia l’onzena copa de Catalunya consecutiva després de vèncer en la final el CE Mediterrani (13-10). El conjunt de Sants ha començat molt més endollat i ha arribat a la mitja part amb avantatge en el marcador (5-6). Després de la represa, el CN Sabadell ha fet un pas endavant, tant en defensa com en atac, i ha capgirat la situació amb un parcial de 5-0 (10-6), amb tres gols de la italiana Laura Barzon, una de les incorporacions del curs, i dos més de l’esquerrana Judith Forca. El CE Mediterrani s’ha refet del cop, però ja no ha tingut possibilitats de lluitar per la victòria. En la pugna per la tercera plaça, el triomf ha estat per al CN Mataró, que s’ha imposat al CN Sant Andreu, per 14-9. La fase final de la competició s’ha disputat a la piscina del CN Montjuïc, que aquest curs ha commemorat els seus 75 anys.

Abans de la final, s’ha fet una foto de família amb part dels 60 jugadors i jugadores de clubs catalans que aquest estiu han pujat al podi en alguna competició internacional amb la selecció espanyola. Els guardons han estat el títol europeu cadet, el subcampionat d’Europa juvenil i el subcampionat del món absolut, en categoria femenina, i el subcampionat d’Europa juvenil i el subcampionat del món absolut, en la masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)