El CN Sabadell sentencia la copa Catalunya en un quart

Waterpolo. Un parcial de 5-1 després de la represa segella l’onzè títol del club vallesà contra un Mediterrani que marca la pauta en la primera part (5-6)

cn sabadell 13 mediterrani 10

ASTRALPOOL CN SABADELL:Ester; Ortiz, Rion, Ariño, Morell (1), Pérez, Cordobés (1), Maica (3), Forca (3), Prados, Tankeeva (1), Barzon (4) i A. Farré.CE MEDITERRANI:Rutgers; Duran, Díaz (1), Blacker, Toha (2), Prats (1), C. Espar (2), Tarragó (3), Seto, Viladot, Ungria, Lizotte (1) i Trojan.PARCIALS:2-3, 3-3, 5-1 i 3-3.

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut peces importants respecte a la temporada passada, però continua sent l’equip de referència en el waterpolo del país i ahir en va deixar constància amb l’onzè títol consecutiu de la copa Catalunya. En les semifinals de divendres va patir de valent per derrotar el CN Mataró (15-14) i en la final d’ahir va haver de reaccionar després de dos primers quarts de domini del CE Mediterrani (5-6). L’equip de David Palma va fer un pas endavant, tant en defensa com en atac, després de la represa i va sentenciar el duel amb un parcial de 5-1.

La posada en escena va ser del CE Mediterrani. Clara Espar, amb un xut llunyà que va tocar al pal al límit de la possessió, i un penal executat per Sarah Lizotte donaven els primers avantatges al conjunt de Marc Comas. El Sabadell també replicava amb un penal de Marina Cordobés. Les de Sants, però, controlaven el ritme de joc i Roser Tarragó, amb un contraatac, tornava a obrir forat. El conjunt vallesà no aprofitava les accions de superioritat i fins i tot va fallar un penal, però abans de tancar el quart Maica García va exhibir els seus galons en la boia en una transició ràpida. En el segon quart, el Mediterrani, amb dues dianes més de les internacionals Tarragó i Espar (2-5), mantenia la iniciativa, i amb un gol més de Clara Díaz per l’escaire resistia la resposta de les vallesanes, amb Judith Forca, Laura Barzon i Sílvia Morell. Després de la represa, el panorama va canviar radicalment. El CN Sabadell es va mostrar molt més intens i sòlid en defensa i no va perdonar en atac. Amb gols de contraatac o forçant penals des de la boia, va sentenciar el duel amb un parcial de 5-0, amb la italiana Barzon (3) i l’esquerrana Forca (2) com a protagonistes. Abans de tancar el quart, Tarragó va posar fi a la sequera del Mediterrani (10-7). L’últim període va ser més equilibrat, tot i que Maica va marcar territori des de la boia.

En la pugna per la tercera plaça, el CN Mataró, que s’havia quedat a les portes de la final, va vèncer amb autoritat el Sant Andreu, per 14-9.

Hem sortit relaxades, però a la segona part hem collat en defensa i hem dominat el joc
David Palma
entrenador del cn sabadell
En el tercer quart ens hem precipitat, però ens hem tornat a endreçar i hem fet una bona final