Waterpolo

Can Llong agafa el relleu

Waterpolo. Després de la copa Catalunya, el CN Sabadell i el Mataró juguen contra el Mediterrani i el Sant Andreu en la supercopa d’Espanya

Només tres dies després de la final de la copa Catalunya al CN Montjuïc, arriben les semifinals de la supercopa d’Espanya, amb els mateixos protagonistes, a Can Llong. El CN Sabadell intentarà allargar la seva supremacia contra el CE Mediterrani (19.15 h), mentre que el CN Mataró repeteix contra el Sant Andreu (20.45 h) amb el repte de tornar-se a convertir en el principal rival al poder hegemònic de les sabadellenques. La final es jugarà dissabte (14 h) en el mateix escenari. Diumenge, en la copa Catalunya, el CN Sabadell va guanyar el Mediterrani en la final per 13-10, i el Mataró, el Sant Andreu per 14-9 en la pugna per la tercera plaça.

Dos nous reforços

El títol de la copa Catalunya va servir perquè el CN Sabadell es tornés a reivindicar com l’equip de referència, tot i les importants baixes que ha tingut aquest estiu. En aquest sentit, el club sabadellenc va anunciar ahir els dos últims reforços per completar la plantilla, les canadenques Monika Eggens i Gurpreet Sohi. Eggens, de 28 anys i 1,88 m, és una jugadora polivalent que es pot desenvolupar en diverses posicions. Arriba al conjunt de David Palma procedent de l’Olympiacòs, on ha militat les dues últimes temporades i amb qui va disputar l’última final de l’Eurolliga, jugada a Sabadell. Sohi és una atacant de 24 anys i prové del Lilla francès. Formada a la universitat de Stanford, també va jugar al Plebiscito Pàdua el curs 2017/18. Cap de les dues podrà debutar en la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)