Golf

Tres líders després del primer dia de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

Golf. La nord-americana Beth Allen, l’alemanya Laura Fuenfstueck i la italiana Stefania Avanzo ocupen la primera posició en el GC Terramar de Sitges amb 68 cops

La primera jornada de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open ha finalitzar amb tres jugadores empatades en la primera posició amb 68 cops, tres sota el par del camp. La nord-americana Beth Allen, l’alemanya Laura Fuenfstueck i la italiana Stefania Avanzo lideren la competició que es disputarà fins diumenge en el CG Terramar de Sitges. La número u de l’ordre del mèrit, l’alemanya Ether Henseleit, ha acabat en la cinquena posició amb 70 cops (-1). La millor catalana fins ara és la jugadora del Terramar Andrea Jonama que ha entregat una targeta de 72 cops (+1) i ocupa la 22a posició empatada amb dotze jugadores més. Mireia Prat ha fet 73 cops (+2) el primer dia de competició, mentre que Elia Folch ha acabat la jornada amb 76 cops (+5). Camilla Hedberg, també del Terramar, no ha tingut el dia i ha entregat una targeta de 81 cops (+10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)