El CN Mataró fa el primer pas

Waterpolo. El Medi sucumbeix a la reacció del Miskolc en el grup de l’Eurocup a Sibenik

cn mataró 8 montpeller 6

QUADIS CN MATARÓ:Lloret; Veich, Loste, Corbalan, Fernández, Mínguez, Bertran (2), Daura, Codina (2), Barbena, Guimaraes (1), Yáñez (3) i Pannon.MONTPELLER:Andric; Piot, Vilcot, Delas, Vasseur, Mustur (3), Ivankovic (1), Lahet, Kalinic (1), D. Zivkovic (1), I. Zivkovic, Spilliaert i Noyon.PARCIALS:1-1, 1-1, 1-2 i 5-2.ÀRBITRES:Stampalija i Turkkan

MEDITERRANI 12 MISKOLC 15

CE MEDITERRANI:Santis; Gorria (1), Frigola, Corres, Galeev (2), Minguell (3), Roca (3), Vujovic, Pérez, Gallego, García (1), Stvenson (2) i Nogueras.MVLC MISKOLC:Csoma; Banicevic, Krijestorac, Hornyak, Nagy (2), Manzi (7), Vadovics (1), Bedo, Lorincz (2), Misic, Milicic, Stojanovic i Mizsei.PARCIALS:6-4, 3-2, 1-3 i 2-6.ÀRBITRES:Birakis i De Jong.

El Quadis CN Mataró i el CE Mediterrani van segellar la jornada inaugural de la segona fase de l’Eurocup amb resultats oposats. L’equip maresmenc, que exerceix d’amfitrió, va fer els deures contra el Montpeller (8-6), mentre que els de Sants van acabar sucumbint a la reacció final del Miskolc hongarès (12-15), en un partit que van tenir sota control durant molts minuts.

El conjunt mataroní va desencallar el partit en l’últim quart. Després de 24 minuts força travats, l’equip de Beto Fernández va pressionar més en defensa i, gràcies a la recuperació de pilotes, va poder sortir al contraatac i sentenciar el duel amb un parcial final de 5-2. Avui es jugarà la classificació contra l’altre rival francès, el Noisy le Sec, que va perdre clarament contra l’Eger (14-7), el gran favorit del grup.

El Medi no va poder aturar l’italià Edoardo Manzi, autor de 7 gols, i avui (20:30 h) jugarà un partit clau contra l’Ortigia, botxí del Sibenik (10-12).